Beglazing geplaatst met kraan

Beglazing

Iedereen kent het wel, een deur gaat hard dicht, of er wordt ingebroken en u zit met een kapotte ruit. Met onze 24 uurs service zijn wij bereikbaar op ons telefoonnummer 0318 64 30 29. Zo blijft u niet in de kou zitten. De 24 uurs service is er voor dringende schades, dus niet voor gebarsten of lekke ruiten. Veelal zit er levertijd op verschillende beglazingen, daarom zullen wij in deze gevallen de ruit dichtplakken, of een andere noodvoorziening maken.

Tevens zijn wij aangesloten bij uniglas die de afwikkeling regelt met de verzekeringsmaatschappijen.

U kunt bij ons ook terecht als u enkel glas wilt vervangen door dubbel glas, of als u uw woning aan het verbouwen bent en beglazing nodig heeft in nieuwe kozijnen en ga zo maar door.  

Ook is het mogelijk glas bij ons te bestellen en te komen afhalen. Wij kunnen helaas niet altijd aanwezig zijn in onze showroom. Wilt u een glasplaat uit komen zoeken, bel gerust dan maken we een afspraak. Wilt u glas bestellen dan kunt u wellicht het beste de maten en glassoort aangeven in het contactformulier en aangeven of u een prijsopgave wil of direct bestellen dan laten wij van ons horen.

.  


Veel gestelde vragen


  • Er is helaas niet continu iemand aanwezig bij ons op de werkplaats. Bij het willen bestellen, uitzoeken, of afhalen van glas is het vaak verstandig om hier een afspraak voor te maken op telefoonnummer 0318-643029. Tevens zullen soms niet alle ruiten voorradig zijn en besteld moeten worden. Bijvoorbeeld sommige soorten figuurglas, hardglas en dubbel glas moet besteld worden.

  • HR++ glas geeft een betere isolatie dan standaard dubbel glas. Dit komt door de toevoeging van argongas in de spouw en een HR coating. Tegenwoordig hebben de fabrikanten de benaming HR++ gekoppeld aan een bepaalde isolatienorm. Hierdoor is om aan de voorwaarden voor HR++ te voldoen een spouw nodig van minimaal 15mm. Dit kan vaak niet in bestaande woningen worden toegepast. De kleinere spouw geeft een minimaal mindere isolatiewaarde en de HR ruit met argon gas en coating isoleerd veel beter dan standaard isolatieglas.


Klik hier voor meer gestelde vragen...