Beglazing

  • HR++ glas geeft een betere isolatie dan standaard dubbel glas. Dit komt door de toevoeging van argongas in de spouw en een HR coating. Tegenwoordig hebben de fabrikanten de benaming HR++ gekoppeld aan een bepaalde isolatienorm. Hierdoor is om aan de voorwaarden voor HR++ te voldoen een spouw nodig van minimaal 15mm. Dit kan vaak niet in bestaande woningen worden toegepast. De kleinere spouw geeft een minimaal mindere isolatiewaarde en de HR ruit met argon gas en coating isoleerd veel beter dan standaard isolatieglas.

  • Er is helaas niet continu iemand aanwezig bij ons op de werkplaats. Bij het willen bestellen, uitzoeken, of afhalen van glas is het vaak verstandig om hier een afspraak voor te maken op telefoonnummer 0318-643029. Tevens zullen soms niet alle ruiten voorradig zijn en besteld moeten worden. Bijvoorbeeld sommige soorten figuurglas, hardglas en dubbel glas moet besteld worden.

BTW

  • Wanneer uw woning hoofdzakelijk particulier bewoont wordt en ouder is dan 2 jaar geldt de 6% btw regeling.  De woning dient tevens ook al 2 jaar bewoont te zijn. Men gaat uit van 2 jaar na ingebruikname.

    Garage's, schuren, aanbouwen en dergelijk behoren tot de woning indien deze op hetzelfde perceel staan als de woning. Dus als uw woning ouder is dan 2 jaar en u heeft een nieuwe aanbouw,  dan geld hiervoor ook de 6% btw regeling.

Schilderwerk


Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht met uw vraag.