Johan Jansen Beglazing & Schilderwerk B.V.

Geschiedenis:

Na bijna 12 jaar gewerkt te hebben bij J.J.Jansen uit Ede was eind 2012 de tijd voor mij rijp geworden om voor mezelf te beginnen. De ervaring die ik bij J.J.Jansen heb mogen opdoen kan ik nu toepassen voor mijn eigen bedrijf.

Wat doen wij:

Onderhoud is natuurlijk erg belangrijk. Iedereen kent de gevolgen van achterstallig onderhoud. Door op tijd onderhoud uit te voeren kunnen problemen voorkomen worden. Wij denken daarbij graag met u mee, wellicht stelt u het op prijs als wij een inspectie van uw woning doen, en wellicht wilt u van ons een onderhoudsprognose waarbij wij inschatten wanneer het schilderwerk weer uitgevoerd zou moeten worden. Deze prognose kunnen we natuurlijk in de loop der tijd aanpassen. U kunt uw woning, appartement, enzovoort, natuurlijk ook vakkundig eenmalig laten schilderen door ons.

Tevens repareren wij veel glasschades voor particulieren, bedrijven, verzekeringen en woningcoörperaties. Ook kunnen wij enkele beglazing vervangen door dubbele beglazing. Met vele keuzes voor verschillende beglazingen, bijvoorbeeld figuurglas, brandwerende beglazing, zonwerende beglazing en geluidswerende beglazing. Hierbij kunnen wij u natuurlijk adviseren.


Veel gestelde vragen


  • Wanneer uw woning hoofdzakelijk particulier bewoont wordt en ouder is dan 2 jaar geldt de 6% btw regeling.  De woning dient tevens ook al 2 jaar bewoont te zijn. Men gaat uit van 2 jaar na ingebruikname.

    Garage's, schuren, aanbouwen en dergelijk behoren tot de woning indien deze op hetzelfde perceel staan als de woning. Dus als uw woning ouder is dan 2 jaar en u heeft een nieuwe aanbouw,  dan geld hiervoor ook de 6% btw regeling.


Klik hier voor meer gestelde vragen...