Foto van houtrotreparatie:

 


 

Schilderwerk

Of het nu gaat om éénmalig buitenschilderwerk, onderhoudscontracten, of binnenschilderwerk u bent bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn gemotiveerd om bij u aan de slag te gaan.

Buitenschilderwerk:

Of u nu een tussenwoning bezit of u bent voorzitter van een vereniging van eigenaars u kunt bij ons terecht. Doordat wij gecertificeerd zijn bij AF-erkend bent u verzekerd van kwaliteit en zekerheid. En doordat wij vca* gecertificeerd zijn zullen wij de werkzaamheden verantwoord uitvoeren.

Binnenschilderwerk:

Of u nu de woonkamer wilt opknappen, of de gehele woning van binnen wilt schilderen, wij kunnen u adviseren met kleuren en producten en de werkzaamheden professioneel uitvoeren. Ook behangen van de wanden is natuurlijk mogelijk.


Veel gestelde vragen


  • Wanneer uw woning hoofdzakelijk particulier bewoont wordt en ouder is dan 2 jaar geldt de 6% btw regeling.  De woning dient tevens ook al 2 jaar bewoont te zijn. Men gaat uit van 2 jaar na ingebruikname.

    Garage's, schuren, aanbouwen en dergelijk behoren tot de woning indien deze op hetzelfde perceel staan als de woning. Dus als uw woning ouder is dan 2 jaar en u heeft een nieuwe aanbouw,  dan geld hiervoor ook de 6% btw regeling.


Klik hier voor meer gestelde vragen...